• Schoonheidssalon Rozemarijn Weidevenne Purmerend - Complete behandeling, Wimpers en wenkbrauwen, Végétali behandeling, Standaard behandeling, seizoensbehandelin, Permanente make-up, Ontspannende behandeling, Microdermabrasie, Make up, Jeugdbehandeling, Heren behandeling, Extra relax behandeling, Harsen
  • Schoonheidssalon Rozemarijn Weidevenne Purmerend - Complete behandeling, Wimpers en wenkbrauwen, Végétali behandeling, Standaard behandeling, seizoensbehandelin, Permanente make-up, Ontspannende behandeling, Microdermabrasie, Make up, Jeugdbehandeling, Heren behandeling, Extra relax behandeling, Harsen

Microdermabrasie huid verbetering

Microdermabrasie is een geweldige behandeling op het gebied van huid herstel. U ziet en voelt al resultaat na één behandeling. U kunt het als eenmalige behandeling ondergaan of als kuur om het mooiste resultaat te bereiken. De behandeling wordt verricht met het apparaat en de producten van Reviderm.

Wat is microdermabrasie:

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. Er worden microkristallen tegen de huid aan gestraalt en tegelijkertijd wordt de huid vacuüm gezogen. Er komen geen beschadigingen op de huid omdat de kristallen van aluminiumoxide zijn gemaakt. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en dat ziet u meteen terug in een heel mooi resultaat. Poriën worden minder grof en fijne rimpeltjes en sommige pigment vlekjes kunnen vervagen. De dode huidcellen worden verwijdert ,  hierdoor neemt de huid alle werkstoffen die in cremes zitten weer veel beter op , dit alles om het beste resultaat te kunnen krijgen. De huid voelt gladder , egaler en ziet er mooier uit.

Met een micro dermabrasie behandeling kunt u huidveroudering, fijne rimpeltjes , onzuivere huiden, acne vlekjes en littekens, sommige oppervlakkige pigmentvlekken, zonneschade, grove poriën en een rokershuid heel goed behandelen.

Na een behandeling kan het zijn dat de huid er even rood uit ziet maar dat trekt snel weer weg. Heel soms kan de huid een beetje schilveren  dit komt omdat de aanmaak van nieuwe huidcellen is gestimuleerd en bevordert het huidherstel. Het is heel belangrijk om de behandeling thuis voort te zetten met goede hoogwaardige producten, dit alles om het mooiste resultaat te bereiken. De huid is iets  gevoeliger geworden dan normaal en het is dan ook zeer belangrijk om dagelijks een creme met UV-bescherming te gebruiken. Na de behandeling mag je 2 tot 4 weken niet in de volle zon zitten en is het raadzaam om de eerste week niet te zwemmen in chloorwater.

Contra-indicaties voor een microdermabrasie behandeling zijn; huidonstekingen, moedervlekken, koortslip, herpes, eczeem, zonverbranding, psoriasis, medicatie waar vit A in zit(roaccutane, isotretinoine), rosacea, actieve acne en huidkanker.

Tijdens het intake gesprek wordt dit alles nog een keer rustig besproken en krijgt u het beste advies wat bij u huid past.

  • Meest intensieve huidverbetering

Kosten:

Microdermabrasie behandeling€ 89,50

Regel hier uw afspraak met Rozemarijn

Rozemarijn Land

0650665438
Bloemfontein 32
1448 RE Purmerend

Call Now Button